Asociace komunitní energetiky má dva nové členy

Dvě nové společnosti rozšiřují řady Asociace komunitní energetiky ČR. Jde o firmy Green Home Energy a WATEX.

Společnost Green Home Energy, s.r.o., působí na trhu od roku 2020. Specializuje se na instalaci fotovoltaických elektráren a poskytování širokého spektra služeb v oblasti obnovitelné energie. Green Home Energy staví FVE na rodinných i firemních objektech a bytových domech. S více než 2900 nainstalovanými a spokojenými klienty je společnost připravena nabídnout nejlepší možný servis a vyřešit i složité a nestandardní projekty. Markus Jány, obchodní ředitel Green Home Energy, věří v synergii s AKE ČR a považuje spolupráci s profesionály v této oblasti za správnou cestu vpřed.

„Cítíme, že komunitní energetika je budoucnost, a je pro nás logickým krokem připojit se k Asociaci komunitní energetiky v ČR. Spolupráce s profesionály v AKE ČR je pro nás cenná a věříme, že nám umožní posunout se vpřed v rozvoji obnovitelných zdrojů energie.“

Spočítejte si úsporu díky fotovoltaice

WATEX, s.r.o., je výhradně česká výrobně obchodní společnost, jejímž cílem je poskytovat kvalitní zařízení a služby pro úpravu pitné a průmyslové vody. S více než 20 lety zkušeností v oboru a úzkou spoluprací s předními světovými výrobci se snaží neustále zdokonalovat své služby a nabízet zákazníkům efektivní a prověřená řešení. S důrazem na vysokou kvalitu, spolehlivost a dlouhodobou spokojenost zákazníků, je připravena vyřešit i ty nejnáročnější výzvy. Hlavním cílem je poskytnout klientům maximální spokojenost a dlouhodobou hodnotu prostřednictvím profesionálních služeb a technologických inovací.

„Naše dlouhodobé úspěšné působení na tuzemském trhu nám umožnilo budovat silné vztahy s předními světovými výrobci zařízení na úpravu vody. Spolupráce s Asociací komunitní energetiky ČR pro nás představuje příležitost zapojit se také do dynamického prostředí komunitní energetiky a přispět svými znalostmi a zkušenostmi k rozvoji udržitelných energetických řešení,“ uvádí Maroš Rizman, jednatel společnosti WATEX.

Text: Tisková zpráva

Úvodní foto: Pixabay