Leader českého solárního trhu hledá nového kapitána

Investiční skupina JUFA, která patří mezi přední české firmy v oblasti solární energetiky, hledá technického ředitele, který se postará o správu současných fotovoltaických elektráren. Zároveň bude také řídit výstavbu nových obnovitelných zdrojů nejen v České republice, ale i v zahraničí. Jde o jedinečnou šanci zapojit se do progresivního oboru moderní energetiky.

TZ

28. 4. 2019

Technický ředitel bude mít na starosti komunikaci s lokálními servisními firmami a techniky při správě fotovoltaických elektráren. Bude hledat možnosti optimalizace jejich provozu a starat se o diagnostiku provozních stavů. Nepůjde však pouze o servisní činnosti. JUFA očekává vstup do výstavby nových projektů u nás i v zahraničí. Technický ředitel se bude také podílet na přípravě těchto investic. 

Ideálním kandidátem je odborník na provoz solárních elektráren se zkušenostmi s jejich výstavbou. Měl by znát současné trendy v oblasti fotovoltaiky, ale také dalších typů obnovitelných zdrojů energie. Umět jednat se servisními společnostmi a určit směr optimální správy parků. Vzhledem k očekávanému rozvoji nových aktivit v zahraničí je podmínkou znalost angličtiny a vysokoškolské vzdělání technického či ekonomického směru. 

Výhodou jsou pak zkušenosti s výstavbou investičních celků v ČR či v zahraničí včetně provádění stavebního řízení. Technický ředitel by měl mít také výborné vyjednávací schopnosti, reprezentativní vystupování, schopnost řízení lidí. Očekáváme vysoké pracovní nasazení a velkou chuť pracovat za adekvátní finanční odměnu. Samozřejmostí je osobní vůz, mobil, notebook, internet. 

Zájemci o pracovní pozici mohou zaslat životopis s fotografií na e-mailovou adresu zackova@jufa.cz. Informace o investiční skupině JUFA naleznete na www.jufa.cz.