V lednu se otevře největší prodejna e-biků v Česku. Nyní probíhá výprodej se slevami až 45 %

Obchod Ekolo.cz se na konci roku stěhuje – elektrokola se zde nyní vyprodávají se slevou.

tisková zpráva

13. 12. 2017

Nejstarší český showroom a obchod s elektrokoly ekolo.cz, který dosud sídlí v budově bývalých pražských Elektrických a dopravních podniků, expanduje do nového prostoru. Všechna aktuálně vystavená nová elektrokola modelů 2017 proto nabízí až do 23. 12. za výrazně redukované ceny.

Všechny modely elektrokol určených k výprodeji jsou uvedeny na stránce ekolo.cz. Ke dni vydání zprávy se jedná o celkem 48 elektrokol českých značek jako Leader Fox, Apache, Lovelec, Crussis a Agogs. Průměrná výše slevy se pohybuje okolo 25 % oproti běžně nabízené ceně v jiných prodejnách, ale v některých případech nabídnou prodavači slevu až 45 %.

Pro takto zlevněné modely platí roční bezplatný servis zdarma. Ten bude od nového roku probíhat na nové adrese na Praze 4. V rámci této garance prodejce řeší jakékoli incidenty zcela bezplatně – tedy i píchlou duši, či přetržené lanko. Zákazníkům je také dostupná široká škála příslušenství, které je při montáži na objednané kolo nabízeno se slevou 5-15 %.

Tato výprodejová akce se časově potkává s vánočními svátky a prodejce se zaručuje, že elektrokolo bude kompletně připravené k jízdě až pod stromeček – je možné si jej nechat doručit i ve vánočně zabalené originální krabici.

Nová prodejna ekolo.cz s výrazně větší výstavní plochou bude otevřena koncem ledna 2018 v sousedství Thomayerovy nemocnice v Praze. Nabídne dosud nejširší sortiment elektrokol na jednom místě v Česku.

Zdroj: tisková zpráva