Budoucnost čisté mobility ukáže jedinečná akce v Praze

Forum Elektromobilita 2018, které proběhne ve dnech 30. - 31. května v Praze, přiveze do Česka mezinárodní experty a odpoví na klíčové otázky blízké budoucnosti vývoje vozů s elektrickým pohonem. Vy můžete být u toho a prohlédnout si také výstavu aktuálních modelů elektrovozů, nabíjecích stanic a dalšího příslušenství pro e-mobilitu.

LEEF Technologies

15. 5. 2018

Den první: špička mluvčích moderní mobility

Ze světových řečníků do Prahy přijedou například Senan McGrath (EVSV Systems), Jantine Zwinkels (Royal Haskoning DHV), Benjamin Rinner (Fortum Charge&Drive), Philipp Seidel a Andreas Schulze (Arthur D. Little), Andre Wehner (Škoda Auto) nebo Jaroslav Straka (Evropská komise). České odborníky v Karlíně vystoupí Pavel Cyrani (ČEZ), Tanja Vainio (ABB) nebo Eduard Palíšek (Siemens). Kompletní informace o programu naleznete na tomto odkazu.

Právě Pavel Cyrani z ČEZ nebo Eduard Muřický, náměstek ministra průmyslu se v úvodním bloku konference zaměří na Úvodní možnosti rozvoje elektromobility v Evropě a v České republice a pokusí se nabídnout projekce možného vývoje trhu v horizontu nejbližších pěti let. V dalších blocích prvního dne nebudou také chybět prezentace o zkušenostech ze zahraničních trhů - například irského nebo skandinávských států. Odpolední bloky se pak zaměří na klíčové témata podpory výstavy potřebné infrastruktury pro dobíjení.

Tip pro zájemce o volný vstup

Konferenci pořádá společnost LEEF Technologies ve spolupráci s ČEZ. Právě ten nabízí zájemcům o vstup na akci možnosti vyhrát volnou vstupenku - a to 16. května na facebookové stránce ČEZ fandí elektromobilům.

Workshop pro firmy, které chtějí jezdit na elektřinu

Druhý den konference se naváže na hlavní program praktickými doporučeními, které napoví firmám uvažujícím o změně vozového parku. Workshop na téma Jak výhodně pořídit elektromobily a začlenit je do firemního fleetu nabídne atraktivní data, která například srovnají ekonomiku klasických vozidel s elektromobily nebo aktuální přehled nabídky elektromobilů a dobíjecích stanic.

Zdroj: Fórum Elektromobilita 2018, LEEF Technologies