Fotovoltaická soutěž vrcholí. Hlasujte v naší anketě a vyhrajte!

Fotografická soutěž, kterou pořádáme ve spolupráci se Solární asociací, se blíží do finále. Odměna čeká na vítěze i šťastné hlasující!

redakce

11. 10. 2017

V těchto dnech vrcholí soutěž Zachyťte energii slunce, kterou pořádáme společně se Solární asociací. Během léta jsme sbírali fotky od příznivců fotovoltaiky a nyní se rozhoduje, které fotografie jsou nejlepší. Hlasovat může každý, stačí jen navštívit naši galerii a kliknout!

Pro verifikaci hlasování vyžadujeme zadání e-mailu. Každý uživatel přitom může hlasovat pouze jednou. Jeho zapojení do naší soutěže však, stejně jako v případě autorů nejlepších fotografií, odměníme věcnou cenou!

Dva nejlepší fotografové, přesněji ti, kteří nasbírají nejvíce hlasů, získají postupně exkluzivní víkendový pobyt pro dvě osoby v energeticky soběstačném penzionu Davidův mlýn nebo možnost zapůjčení vozu Tesla Model S na jeden den.

Hlasující pak bojují o solární nabíječku, kterou si mohou nabít mobil nebo akční kamerku tam, kde není žádná zásuvka, či autíčko na solární pohon. Hlasovat můžete do 20. října 2017! Slavnostní vyhlášení vítěze pak proběhne v listopadu 2017.

Zapojit se můžete zde!