Na Tesla Model 3 se čeká dlouhá fronta. V garáži vám ale může parkovat ještě dnes!

Moderní technologie dokážou zázraky. I to, že se vám doma zhmotní nejnovější Model 3 od Tesly, na který byste jinak čekali více jak rok...

Lukáš Bašta

26. 7. 2017

Na nový Model 3 od Tesly se čekají fronty a noví zájemci se vozu dočkají až někdy v roce 2018, spíš ještě později. Tesla chce do konce roku 2017 vyrobit několik desítek tisíc vozů, přičemž předobjednávek je údajně až 500 tisíc. Více jsme o novém modelu psali zde.

Díky moderní technice si ale můžete Model 3 zaparkovat do své garáže ještě dnes. A ve stylu Jirky Babici, pokud garáž nemáte, vystačíte si s kancelářským stolem. Musíte si jen stáhnout speciální mobilní aplikaci, která vám do skutečného prostoru umístí virtuální model vozu. Podrobnosti zde.

Americká společnost Evannex přišla s aplikací na vylepšenou realitu. Díky tomu dokáže virtuální model vozu umístit na svoji vizitku. Stačí jen vzít mobil a jeho kamerku namířit směrem na kus označeného papíru. Ten se dá stáhnout přímo z webu, takže si nemusíte sjednávat schůzku.

Díky moderním technologiím si tak vůz můžete v klidu prohlédnout ze všech úhlů, a to i včetně interiéru. A pokud si dáte tu práci a chvilku si s aplikací pohrajete, můžete mít fotku, kterou se pochlubíte na Facebooku – Tesla Model 3 ve vaší garáží.

Zdroj: Evannex