Letní soutěž: vyfoťte solární panely a vyhrajte exkluzivní pobyt nebo zapůjčení Tesly!

Ve spolupráci se Solární asociací jsme pro fanoušky fotovoltaiky připravili zajímavou soutěž. Nafoťte solární řešení a vyhrajte zajímavé ceny!

redakce

12. 7. 2017

Je léto a sluníčko se pořádně opírá do našich střech. Ten, kdo má na střeše umístěné fotovoltaické panely, se může radovat, neboť čerpá čistou energii ze Slunce. Radost však můžete mít dvakrát – to když vyhrajete v naší letní fotosoutěži!

V aktuální letní soutěži Zachyťte energii Slunce chce Solární asociace spolu s naším portálem a dalšími partnery upozornit na zajímavá řešení solární energetiky. Fotovoltaika může být v pohledném souladu se stavbami rodinných domů nebo továren. Zajímavými fotografiemi mohou do soutěže přispět také fotografové, kteří vyfotí větší solární řešení. Třeba pomocí dronu.

Od 12. července do 20. září můžete zasílat fotky ve formátu JPG nebo PNG (maximální velikost 2 MB) a to skrze náš webový formulář. Schválené fotografie se pak budou automaticky objevovat na webu v nové soutěžní sekci.

Od 21. září do 20. října pak bude probíhat hlasování veřejnosti, které ze všech zveřejněných fotografií bude vybírat tu nejhezčí. Dvě fotografie s největším počtem hlasů si rozeberou zajímavé ceny. Třetí cena nicméně čeká i na hlasující.

První cenou je exkluzivní víkendový pobyt pro dvě osoby v energeticky soběstačném penzionu Davidův mlýn. Druhou je pak zapůjčení luxusního elektromobilu Tesla Model S na jeden den. Třetí cenou (pro hlasující) je solární nabíječka na dobíjení vašeho fotoaparátu.

Ukažte, že fotovoltaika nemusí být jen funkční, ale také pěkné řešení. Do soutěže se můžete přihlásit zde!