Zjistěte jak na podnikání s čistou energií na konferenci Moderní energetika

Nejnovější trendy či technologie pro moderní a efektivní provoz? Progresivní nizozemské firmy, inspirativní české příklady dobré praxe, energetičtí specialisté a zástupci vlády i soukromého sektoru přiblíží možnosti, které moderní energetika přináší českým firmám. Již 14. listopadu v Praze.

AliES

1. 11. 2018

Aktuální trendy, legislativa a příležitosti nových technologií či metod financování pro ideální přechod firem na moderní a efektivní provoz? Aliance pro energetickou soběstačnost přináší konferenci „Moderní energetika firem – podnikejte s čistou energií“.

Můžete se těšit na české příklady dobré praxe, energetické specialisty a zástupce vlády i soukromého sektoru. Cílem je inspirovat a poskytnout celistvý obraz o možnostech, které prvky moderní energetiky českým firmám přináší. Velvyslanectví Nizozemského království v Praze navíc pozvalo zástupce progresivních nizozemských firem, které mají zkušenosti s využíváním moderních prvků energetiky. Akce se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu.

Na akci mimo jiné vystoupí

  • Zkušení experti z Nizozemska – Prvky moderní energetiky pro rozvoj byznysu přiblíží zkušený konzultant Ecofys Rolph Spaas. Na akci vystoupí i zástupce progresivní nizozemské firmy a předá vlastní zkušenosti s moderními opatřeními.
  • Martin Hausenblas (zakladatel Liftago a spolumajitel firmy Adler) – Vizionářským pohledem na roli moderních technologií v provozu firem strhne pozornost jeden z nejvýznamnějších průkopníků moderních řešení v ČR.
  • Tomáš Pastrňák (Energon Advanced Energetics) – Možnosti akumulace elektrické energie ve firmách představí ředitel firmy, která patří mezi průkopníky bateriových systémů nejen na českém trhu.
  • Michal Židek (ČEZ ESCO) – Kogenerace jako zdroj energie pro české podniky? Výhody a příklady z praxe v oblasti společné výroby elektřiny a tepla představí ředitel pro průmyslovou energetiku v ČEZ ESCO.
  • Jan Pavlík (ENVIROS) – Kvalitní energetický management jako základ každé moderní firmy? Že přechod na efektivní řízení firmy nutně nemusí znamenat rozsáhlé investice, představí obchodní ředitel společnosti ENVIROS. 

Kompletní program najdete zde, registrovat se můžete na tomto odkazu.

Konference „Moderní energetika firem – podnikejte s čistou energií“ se koná v Praze dne 14. listopadu 2018 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu. Kapacita akce je omezená a doporučujeme včasnou registraci. Pro více informací ohledně akce, řečníků a partnerství prosím kontaktujte zástupce organizátora na emailu ondrej.sumavsky@alies.cz.