Zjistěte jak na podnikání s čistou energií na konferenci Moderní energetika firem

Že je podnikání 21. století spojené s čistými zdroji energie, nemůže být nejmenších pochyb. Dokazují to příklady nejúspěšnějších světových firem, které obnovitelná energie buď napřímo živí, anebo ji využívají k provozu svých centrál a továren. Nejlepší příklady z praxe, jak lze čisté zdroje energie využívat, i spoustu tipů pro každého, kdo uvažuje o obnovitelné a úsporné energii, přinese konference Moderní energetika firem, která se bude konat v půli listopadu v Praze.

AliES

11. 10. 2018

Když se řekne moderní firma, mnozí si představí dokonale čistý design Apple, elektromobily Tesla či stoprocentně obnovitelný Google. Příležitost pro moderní provoz v souladu s nejnovějšími trendy však skrývá každý podnik. K docílení energeticky čistší firmy lze využít inovace, cenově dostupné energie z obnovitelných zdrojů, investice do lepší energetické účinnosti výrobních procesů nebo energetických služeb.

Registrujte se na konferenci Moderní energetika firem  

 To jsou symboly moderního podnikání 21. století, které budou představeny na konferenci Moderní energetika firem. Konat se bude 14. listopadu 2018 v Praze a pořádá ji Aliance pro energetickou soběstačnost ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

Cíle konference

  • Inspirovat zahraničními trendy i příklady dobré praxe českých podniků,
  • identifikovat nejperspektivnější oblasti investic,
  • informovat o aktuálních příležitostech financování moderních investic,
  • nabídnout příležitost pro networking s obchodními partnery.

Kdy a kde?

14. listopadu 2018 (9:00-15:30) 

Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1

Na akci mimo jiné vystoupí

Zkušení experti z Nizozemska

Prvky moderní energetiky pro rozvoj byznysu? Ve spolupráci s Velvyslanectvím Nizozemského království zajistíme účast zkušených konzultantů a zástupců progresivních nizozemských firem, kteří se podělí o svou vlastní zkušenost s moderními opatřeními.

Pavel Doucha (DOUCHA ŠIKOLA Advokáti)

Advokát zaměřený na energetiku představí praktické přínosy a investiční příležitosti nové legislativy tzv. Zimního energetického balíčku EU pro české podniky s výhledem do roku 2030.

Martin Sedlák (SME)

Programový ředitel Svazu moderní energetiky vyzdvihne inspirativní příklady světových firem, které s využitím současných technologií zvyšují svou konkurenceshopnost.

Vladimír Sochor (MPO)

Ředitel odboru energetické účinnosti a úspor přiblíží aktuální příležitosti investic do moderních a energeticky úsporných řešení.

Registrujte se na konferenci Moderní energetika firem