Elektromobily a solární energie – parlamentní konference o šetrné dopravě

V druhé polovině června proběhne parlamentní konference. Na místě vystoupí např. zaměstnanci Škoda Auto, kteří se rozhovoří o elektromobilech a nabíjecích stanicích v Mladé Boleslavi.

Martin Sedlák

7. 6. 2017

Rozvoj elektromobility, budování nabíjecích stanic, možnosti využití podpory pro šetrnou mobilitu a spojení vozů s elektrickým pohonem se solární energetikou. Tyto témata naplní čistou energií konferenci, kterou uspořádá 19. června 2017 od 10:00 Solární asociací na půdě Poslanecké sněmovny. Akce proběhne pod záštitou Jana Hamáčka, předsedy Poslanecké sněmovny. Partnerem konference je také portál Obnovitelně.cz.

Noviny o plánech vstupu automobily Škoda do elektromobility prozradí Jaromír Vorel ze společnosti ŠKO-ENERGO. Kateřina Sirotková z Asociace elektromobility a inovativních technologií představí možnosti podpory pro pořízení vozů poháněných elektřinou i nabídne pohled na chytré nápady, které vedou k propojení elektromobilů a energie z obnovitelných zdrojů.

Více informací o programu konference naleznete v pozvánce. Na akci je povinná registrace prostřednictvím tohoto formuláře, nemeškejte proto příležitosti přihlásit se a poslechnout si čerstvé novinky o moderních řešeních v dopravě.

Registrujte se zde